Програма USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО) навчатиме підприємців Одещини, як розвивати бізнес

У лютому 2021 року в Одесі стартує навчальний проєкт «Практичні інтенсиви Grow up: Agro» для мікро-, малих та середніх підприємств. До участі запрошуються, зокрема, підприємці з Одеської області.

Захід організовують Українська асоціація бізнесу і торгівлі (UBTA) у співпраці з Українським центром сприяння інвестиціям та торгівлі (ITFC), ДУ «Офіс з просування експорту в Україні» за фінансування Програми USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО).

Grow up: Agro – це триденний навчальний інтенсив та серія менторських сесій в форматі онлайн, яка допоможе вдосконалити навички управління підприємствами та сприятиме виходу бізнесу на новий рівень.

Навчальна програма розроблена для власників підприємств, які займаються виробництвом та переробкою молока та м’яса, овочів, фруктів та ягід, кондитерських виробів, аквакультури.

Учасники програми дізнаються:

  • як побудувати ефективну систему управління компанією;
  • як підвищити конкурентоспроможність підприємств;
  • навіщо потрібна сертифікація і як її проходити;
  • як розвивати канали продажів;
  • як вибудувати оптимальну логістику продукції;
  • як знайти спільну мову з іноземними партнерами та багато іншого.

Щоб долучатися до інтенсивів, необхідно заповнити анкету за посиланням: https://usaid-agro.typeform.com/to/ihCACluE , вказавши бажаний час навчання (інтенсиви проводитимуться з лютого по квітень).

Участь у навчанні безкоштовна.

photo_2021-01-28 15.56.58

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *