Курортний сезон буде: керівництво Одеси та області зустрілись з підприємцями

15 квітня відбулася спільна нарада мера Одеси Геннадія Труханова та очільника Одеської обласної військової адміністрації Олега Кіпера з представниками одеського бізнесу, що надає послуги у сфері послуг, – торгових мереж, закладів харчування, готельєрами.

Разом з 70 місцевими підприємцями обговорили спрощення ведення бізнесу, зокрема, заходи з безпеки на пляжах та продовження часу продажу алкоголю до 23:00 під час майбутнього курортного сезону.

ОдесаМер Одеси звернувся до підприємців з проханням дотримуватись всіх встановлених домовленостей щодо відповідального  продажу алкоголю.

Також на нараді обговорили можливість проведення в Одесі оздоровчого сезону, зокрема надання послуг у прибережній зоні.

За прикладом минулого року запропоновано забезпечити в Одесі роботу декількох пляжів, де буде проведене обстеження та очищення морського дна від сміття, а також  здійснюватиметься постійний моніторінг морської акваторії щодо мінної безпеки.

“Обговорили низку питань для полегшення роботи бізнесу в регіоні, зокрема майбутній оздоровчий сезон: відкриття пляжів та надання послуг саме в прибережній зоні. Найголовніше – це безпека людей, тому, як і минулого року, запропоновано забезпечити в Одесі роботу тих пляжів, де буде проведене обстеження та очищення морського дна від сміття, а також здійснюватиметься постійний моніторінг акваторії щодо мінної безпеки”, – інформує Кіпер.

Крім того, на нараді обговорили можливість продовження часу продажу алкогольних напоїв на одну годину – до 23.00.

“Буде підготовлене відповідне розпорядження голови військової адміністрації”, – повідомляє пресслужба Одеської міськради.

One thought on “Курортний сезон буде: керівництво Одеси та області зустрілись з підприємцями

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *