Обласна рада проводить конкурс на краще село, селище та ОТГ

В Одеській обласній раді відбулося засідання обласної конкурсної комісії з організації проведення III етапу щорічного обласного конкурсу «Сільські, селищні та об’єднані територіальні громади найкращого благоустрою», яке провів голова комісії – заступник голови обласної ради Юрій Димчогло
Під час засідання було озвучено підсумки II етапу щорічного обласного конкурсу «Сільські, селищні та об’єднані територіальні громади найкращого благоустрою» в 2019 році. Також затвердили керівників робочих груп. Конкурс проводиться в три етапи. Зокрема, під час III етапу з 25 серпня по 10 вересня поточного року обласна конкурсна комісія проводить огляд населених пунктів, рекомендованих до участі.
Нагадаємо, що обласний конкурс проводиться з метою підтримки діяльності та активізації ініціатив органів місцевого самоврядування у вирішенні питань благоустрою, збереження інфраструктури, історичних, культурних і природних пам’яток, поширенні кращих практик та досвіду з реалізації місцевих програм і проектів розвитку територій та створення сприятливого для життєдіяльності людини довкілля.
Переможців визначать окремо у трьох зонах Одеської області. Окрім почесного визнання, населені пункти отримують з обласного бюджету значні грошові винагороди, для соціально-економічного розвитку відповідної території.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *