У Березівці будують нове укриття на 400 людей

У Березівській міській громаді на Одещині будується велике шкільне укриття для 400 учнів, щоб забезпечити безпечне навчання в режимі офлайн під час війни. Захисна споруда з’явиться для учнів ліцею №1.

БерезівкаПроінспектувати роботи приїхав голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

“Воно буде розраховано на 400 людей, до початку нового навчального року має бути готовим. Якісна освіта наших дітей – це запорука добробуту України, тож маємо забезпечувати безпечне офлайн навчання”, – наголошує Кіпер.

Очільник облдержадміністрації також відвідав Березівську центральну районну лікарню. У 2020 році медзаклад увійшов до проєкту Президента України Володимира Зеленського “Велике будівництво”, в рамках якого у 2021 році проведено капітальний ремонт приймально-діагностичного відділення та закладом отримано КТ.

Березівка“Поспілкувався з медичним колективом, поговорили про потреби, будемо працювати над забезпеченням. На території лікарні нині триває реконструкція одного із приміщень під житло для внутрішньопереміщених осіб. Нині вже виконано роботи з демонтажу сходів, улаштування покрівлі та повної заміни вікон, посилення конструкцій стін. Наразі час виконуються внутрішні роботи”, – інформує Кіпер.

Також кервіник області відвідав Березівську центральну районну лікарню. У 2020 році медзаклад увійшов до проєкту Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво», в рамках якого у 2021 році проведено капітальний ремонт приймально-діагностичного відділення та закладом отримано КТ.

На території лікарні нині триває реконструкція одного із приміщень під житло для внутрішньопереміщених осіб.

Нині вже виконано роботи з демонтажу сходів, улаштування покрівлі та повної заміни вікон, посилення конструкцій стін, тривають внутрішні роботи.

Березівка

 

 

 

2 thoughts on “У Березівці будують нове укриття на 400 людей

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *