У Доброславській громаді відкрили “простір щасливих людей”

20 березня Доброславська селищна рада відкрила в селі Кремидівці центр спільнототворення “Добро Hub: простір щасливих людей”. Після привітання гостей і презентації проєкту відбулася панельна дискусія “Громадський сектор під час війни: виклики та можливості”, спікерами якої були представники влади і громадського сектору.

КремидівкаПро це розповіла голова Доброславської  громади Людмила Прокопечко.

На захід завітало багато гостей, серед яких були експертка ГО “CEDOS” Юлія Кабанець, голова Одеської районної (військової) адміністрації Олександр Гринчак, депутат Одеської районної ради Аркадій Мкртичан, заступники голови і депутати Доброславської селищної ради, мешканці Кремидівки, друзі та партнери громади.

Програма заходу була дуже насиченою.  В IT центрі Богдан Станчук провів заняття на тему “IT- технології: можливості для навчання та розвитку”. У книгарні -кав’ярні відбулася творча зустріч з поеткою Ксенією Ворожбит-Лукаш. В арт-майстерні провела урок живопису художниця Ольга Згурська. В головній залі відбувся перегляд фільму “Шлях поколінь”.
Протягом перших днів після презентації нового простору мешканці Кремидівського старостинського округу могли взяти участь у різних заходах Хабу. За цей тиждень тут пройшло багато цікавого: психологічні тренінги, заняття йогою, заняття з живопису, майстер-класи з декоративно-ужиткового мистецтва, розвивальні ігри, кіноперегляди, затишні години спілкування в кав’ярні-книгарні.
“Відкриваючи в Кремидівці центр спільнототворення “ДоброHub: простір щасливих людей”, ми, чесно кажучи, трохи хвилювалися, чи будуть приходити сюди кремидівчани, чи будуть цікавими запропоновані нами активності, чи будуть задіяні всі локації, чи будуть відвідувачі турботливо ставитися до матеріальних цінностей, які ми їм довірили. дякую донорам, координаторам, партнерам і менторам проєкту за чудовий подарунок для громади!”, – написала Людмила Прокопечко на своїй сторінці.
Кремидівка

3 thoughts on “У Доброславській громаді відкрили “простір щасливих людей”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *