Вогонь і піротехніка: небезпечні свята в Кілії

Під час Новорічних свят в Кілії сталися два випадки, коли знадобилося втручання поліції. Обидва інциденти повязані з вогнем.

Підпалом чужої домівки завершив 31 грудня 2018 рік 38-річний кілієць. Як повідомили правоохоронці, колишній співмешканець не пробачив коханій жінці те, що вона не тільки відмовила йому в спробі почати стосунки з чистого аркуша, а й проміняла його на нового цивільного чоловіка. Помста не змусила себе чекати. Діставшись домівки, яку знімала пара, колишній з добрим градусом «під шофе» проник до кімнати та розкидав гаряче вугілля. На щастя, підпал не наніс серйозної шкоди – тільки задимлення та пошкоджені речі. Потерпілі звернулися до поліції. Підозри до колишнього співмешканця підтвердилися. Його затримали, він дав свідчення. По факту підпалу ведеться слідство.

Другий випадок закінчився трагічніше. Як прокоментував Олег Головченко, заступник начальника Кілійського віддділення поліції, з пораненням руки був доставлений в Кілійську лікарню мешканець міста, який Новорічної ночі намагався використати святковий феєрверк. За словами потерпілого, він проігнорував інструкцію з експлуатації піротехнічного виробу, через що отримав значні ушкодження.

Наразі посилений варіант несення служби з використанням мобільних оперативних груп продовжується до закінчення усіх січневих свят.

Що стосується Вилківської ОТГ, то за словами правоохоронця, четвертий рік поспіль у місті Вилкове новорічні свята зустрічають без ексцесів.

Автор – Тимур ІЛЬЧЕНКОВ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *