Обережно, няня: в Одесі п’яна доглядальниця побила дитину

Одеситка повернулась додому раніше зазначеного часу і застала вдома п’яну няню і побитого маленького сина, повідомляє usionline.com.

Інга Галушко працювала в родині Литовченко лише місяць. Жінка надала чудове резюме і склала приємне враження. Марія з чоловіком і не уявити собі не могли, що Інга вживає алкоголь і може підняти руку на дитину. В день, коли все відбулося, няня подзвонила Марії, щоб відпроситися до матері в Ізмаїл, у якої нібито інсульт.

Зрозуміло, в людини горе. Без проблем відпустила. Минає година, я дзвоню дізнатися як там справи, вона не бере телефон. Вона не відповідала протягом двох годин”, – розповіла Марія Литовченко.

Через кілька годин, не дозвонившись няні, Марія вирішила поїхати додому і перевірити, чи все добре. Підозри жінки підтвердились.

Я приходжу додому і бачу картину. Лежить порожня пляшка від вина, моя няня сидячи спить, а на ній лежить дитина. Я беру дитину на руки і бачу, що в нього увесь одяг у крові, у нього тече кров з рота, на личку гематома, вушко синє, щічки опухли. Вона п’яна каже, що він сам упав ще вчора. Але цього не може бути, я вранці йшла на роботу, з дитиною все було добре. Це може говорити проро те, що вона ударила дитину і не один раз”, – розповіла мама дитини.

Жінка викликала швидку і поліцію. Медики оглянули дитину і відправили на додаткове обстеження до лікарні. На щастя, малюк обійшовся забиттями і синяками, серйозних ушкоджень чи переламів в Андріана не виявили. Поліцейські склали протокол і забрали нетверезу няню до відділку. А мама постраждалої дитини обіцяє: зробить все можливе, щоб порушниця понесла покарання.

няня

За матеріалами Української Служби Інформації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *