Береги Куяльницького лиману прибрали працівники Красносільської ТГ

Громадськість Красносільської громади провела чергову акцію на території національної природної перлини – Куяльницькому лимані.  Східні схили узбережжя заповідної території взяли під свою опіку місцеві активісти Красносільської сільради Одеської області. Адже лиман з цілющими грязями постійно зазнає шкоди з боку людей, які не виносять за собою сміття.

«Незважаючи на війну, Красносільська сільська рада з депутатами, старостами  та мешканцями регулярно проводить прибирання узбережжя Куяльнику.  Цього року за ініціативи голови Одеської районної військової адміністрації Олександра Гринчака до акції «За чисте довкілля» приєдналися державні органи влади та бізнес. Як завжди, поряд були поліцейський офіцер громади та АБ “Центр”. Колективи гарно попрацювали. Зібрали та вивезли багато сміття. Не обійшлося і без сюрпризів: учасники акції взяли участь у квесті: “Знайди голову орка” та отримали дипломи і сувеніри», – йдеться в інформації сільської ради.

Як раніше повідомляли в громаді, що Красносільська сільрада взяла шефство над трьома військовими формуваннями, зокрема, громада виділили близько 30 мільйонів гривень Силам оборони України.

До початку повномасштабного вторгнення російських військ в Україну СИЛА ГРОМАД досліджувала проблему пересихання Куяльницького лиману через зневоднення малих рік, що живлять його русло.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *