На півдні Одещини ремонтують дорогу до морських курортів Катранка й Росєйка

З 14 липня розпочались ремонтні роботи на 10-кілометровій ділянці місцевої дороги, яка веде до приморських курортів Катранка і Росєйка Татарбунарського району Одеської області.

Лиманська ОТГДо приморських курортів Катранка і Рассейка від Татарбунар веде автодорога місцевого значення С-162405, що відходить в селі Зарічне від дороги Т-1610. Вона проходить через села Новоселиця, Трапівка, Лиман та Приморське.

Про початок робіт повідомив голова Лиманської ОТГ Василь Резніченко на своїй сторінці у Фейсбук.

Дорога стратегічно важлива для наших жителів громади і для відпочивальників. Люди не пам’ятають, щоб вона будувалася ще з радянських часів. До теперішнього часу користувалися польовою дорогою, яку ми самотужки, разом з фермерами, нарізали, – коли йде дощ. в негоду, автівки переїжджають по старій дорозі, таким чином шлях до райцентру займав близько  двох годин”, – розповів голова громади.

У 2019 році було відремонтовано ділянку дороги довжиною близько 11 кілометрів − від дороги Т-1610 в селі Зарічне до Трапівки і ще 5 кілометрів після неї.

14 липня почалися ремонтні роботи на ще одній ділянці цієї дороги від 15 до 25-го кілометра, фактично − до села Лиман.Лиманська ОТГ

Ремонтом займається, згідно з проведеним державним підприємством «Служба місцевих автодоріг» тендером, компанія «Автомагістраль-Південь».

“Незважаючи на те, що ситуація в державі непроста, кошти на відновлення дороги знайшлися, і це дуже приємно. Особисто хочу подякувати голові ОДА Максиму Куцому, його заступникам, керівництву “Служби автомобільних доріг” Олегу Бахмутову, районному керівництву, що звернули увагу на наші дороги, на наших мешканців. Сподіваємось, наступного року у нас буде більше відпочивальники, які приїдуть по новій дорозі, а це є поповнення до місцевого бюджету, а саме Лиманської громади”, – поділився Василь Резніченко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *