В Татарбунарах з’явився новий спортивний клуб

Депутати Татарбунарської міської ради прийняли рішення про створення нового комунального закладу міськради «Спортивний клуб Татарбунари». Перед тим, як створити це комунальне підприємство, були ліквідовані комунальні установи «Міський шахово-шашковий клуб ім. В.Н.Максимчука» і стадіон «Колос».

Саме вони і стали основою для створення нової спортивної установи і увійшли до його складу як головні структурні підрозділи. Ініціатива створити «Спортивний клуб Татарбунари» належить міському голові Андрію Глущенко, який вважає, що міська влада повинна приділяти належну увагу спорту, створюючи нові можливості для городян.

Минулого року на міському стадіоні «Колос» було проведено цілий комплекс робіт з його благоустрою: реставрація футбольного поля, приведення в порядок глядацької зони, придбання та встановлення нових футбольних металевих воріт, оновлений спортивний інвентар, що дозволило у червні 2018 року, вперше за останні 10 років, відновити футбольні ігри. Також міськрадою створено дві міські футбольні команди: доросла та дитяча, які повертають місту і району колишню славу чемпіонів.

Підтримку фізкультури і спорту Татарбунарська міська рада здійснює в рамках окремих міських програм «Розвиток шахів і шашок в місті Татарбунари» і «Розвиток футболу в місті Татарбунари».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *