Іванівська громада преміювала юних переможців турніру в Данії

Юним переможцям міжнародного спортивного турніру в Данії Іванівська селищна рада Березівського району видала по п’ять тисяч гривень премії. А тренеру презентували 10 тисяч гривень.

Вшанування чемпіонів відбулося 8 серпня на ганку адміністративної будівлі місцевої громади.

«Вчора наші юні гандболісти повернулися з Данії, де брали участь у міжнародному турнірі. Вигравши всі матчі наші юні спортсмени стали чемпіонами. Сьогодні привітав команду та тренерів, батьків з перемогою, подякував за силу волі, майстерність та побажав нових перемог. Нагородив кожного учасника турніру солодкими подарунками та грошовими сертифікатами на п’ять тис грн. А головного тренера Сергія Латушкова нагородив сертифікатом на десять тис грн», – розповів Іванівський селищний голова Віктор Лобач.

Серед нагороджених юні гандболісти Єгор Бублик, Іван Воскобойник, Владислав Дібров, Богдан Лан, Ксенія Латушкова, Дмитро Мельниченко, Максим Москвич, Олександр Петренко, Андрій та Іван Чорноморці.

Минулими вихідними відбулися спортивні змагання і в Подільському районі Одещини. Так, на стадіоні в с. Зеленогірське відбулися районні спортивні змагання серед голів, їх заступників, старост, депутатського корпусу та відповідальних працівників за фізичну культуру і спорт.

Девіз змагань – «Рухайся до Перемоги» на підтримку Збройних сил України. Спортивний захід зібрав 12 громад району, а загальна кількість учасників склала понад 125 осіб.

Першість виборювали на спортивних майданчиках з таких видів спорту: футзал, волейбол, настільний теніс, шахи, шашки, більярд, дартс та гирьовий спорт. Цього дня на стадіоні на потреби Збройним силам України разом зібрали 36,7 тисяч гривень.

One thought on “Іванівська громада преміювала юних переможців турніру в Данії

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *