Блискучі результати: юних чемпіонів з Овідіополя відзначили грошовими преміями. ВІДЕО

Великі перемоги маленької громади. В містечку Овідіополь на Одещині відзначили переможців єдиноборств, які прославили Україну на спортивній арені . У місцевому Палаці спорту відбулося нагородження чемпіонів  та призерів зі спортивного та бойового джиу-джицу.  Змагання проходили у латвійському місті Даугавпілс, звідки борці привезли додому аж 15 медалей.

Лілія СавельєваОвідіопольТож вдома переможців ще раз урочисто привітали: на спортивну арену, де вони щодня тренуються, тренер Олександра Фіряєв запросив друзів, батьків та керівництво громади.

А до нагород Овідіопольська селищна рада підготувала грошові призи. Кожен чемпіон отримав за свої досягнення по 5 тисяч гривень. Це стало справжнім сюрпризом для кожного переможця.

Серед них – Микола Тукало (2003 р.н.), майстер спорту міжнародного класу, чемпіон світу і бронзовий призер; Максим Юзва (2013 р.н), чемпіон світу і срібний призер; Андрій Батринак (2013 р.н.), чемпіон світу, срібний призер; Андрій Гешванднер (2010 р.н.), двократний чемпіон світу; Денис Ігнатов (2010 р.н.), срібний призер; Павло Бочаров (2007 р.н.), бронзовий призер; Роман Кириленко (2012 р.н.), бронзовый призер; Дарина Поспішенко (2009 р.н.), бронзова призерка змагань та інші переможці.

Досягнення дітей та молоді в Овідіополі дуже високі. Бо місцева влада зробила все можливе, щоб і під час війни зберегти спортивну базу, продовжити тренувати молоде покоління, аби виховувати націю чемпіонів.

“Незважаючи на війну, питання стало гострим у цьому році. Нас підтримувала обласна влада, і пан Марченко, і Олег Кіпер, і голова ОДА також нас підтримує, бо ми отримуємо листи, де нас просять брати участь у різних змаганнях різного рівня. І наші команди цього року показали просто блискучі результати. І футболісти, і гандбол, і волейбол, усі види спорту, які в нас розвиваються, тому що це гордість – виграти призові місця на рівні чемпіонату світу – це великий показник. Я пишаюся нашою молоддю, тому що вони їдуть змагатись і обов’язково привозять перемогу на свою рідну землю. Це гордість”, – поділилась з СИЛОЮ ГРОМАД Лідія САВЕЛЬЄВА, голова Овідіопольської громади

ОвідіопольГолова громади Лідія Савельєва ділиться: дружня родина овідіопольських спортсменів склалася завдяки командній роботі керівницва Палацу спорту. Свого часу директор Мушег Манукян повірив у юного вихованця Олександра Фіряєва, і розгледів у ньому не просто переможця і борця, а великий потенціал тренера. Тож тепер Олександр є чудовим наставником, який передає свою майстерність дітям.

Що цікаво: сам Олександр настільки любить свою професію, що з кожних змагань привозить окреме відео, де детально розповідає про подорож, перебіг турнірів та ділиться враженнями від перемог своїх чемпіонів. Його останнє відео – саме про подорож до Латвії, звідки борці повернулися з цілим арсеналом нагород.

До речі, блог на Ютубі «Будні тренера Фіряєва»  має майже… 345 тисяч підписників! Схоже, овідіопольські спортсмени успішні не тільки на спортивних аренах, а й у створенні цікавого контенту про своє життя-буття…

Більше – у ВІДЕО від СИЛИ ГРОМАД:

Авторка – Оксана Піднебесна

One thought on “Блискучі результати: юних чемпіонів з Овідіополя відзначили грошовими преміями. ВІДЕО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *