Зберегти здоров’я силами природи можливо. ВІДЕО

Всі люди хочуть бути здоровими і сильними, якомога довше зберегти працездатність, ясність думки, енергію і активність. За даними ВООЗ (2018 рік), розвиток 62% серцево-судинних захворювань, 31% онкології, 28% випадків цукрового діабету пов’язано з неправильним харчуванням. А саме: дефіцитом вітамінів, мінералів, фосфоліпідів, поліненасичених жирних кислот і надлишком тваринних жирів, крохмалю та цукру. Де ж знайти джерело відсутніх нашому організму цінних біологічно активних речовин? Надійним шляхом, що гарантує ефективне вирішення цієї проблеми, шляхом, яким ідуть усі розвинені країни, є регулярне включення в раціон дієтичних добавок до їжі.

Саме з цією метою в 1991 році відомим вченим, доктором біологічних наук, професором Анатолієм Павловичем Левицьким була створена науково-виробнича організація «Одеська біотехнологія». Основним завданням організації стало впровадження у виробництво і медичну практику досягнень сучасної науки і технологій отримання дієтичних добавок.

Добавки, про які піде мова, можливо, знайомі Вам. Перш ніж потрапити у продаж, наші добавки пройшли всі стадії досліджень від експериментів на тваринах до апробації в клініках, де доведена їх ефективність і безпека. Всі препарати дозволені до застосування МОЗ України.

Серія «Біотрит» створена на основі пророслої пшениці, вирощених без застосування добрив і оброблених за спеціальною технологією. Цей препарат є дуже ефективним імуностимулятором, антистресовим засобом, радіопротектором і стимулятором поновлення кісткової тканини. Біотрит захищає організм від шкідливих токсинів, покращує стан серцево-судинної системи, благотворно впливає на кров, перешкоджає утворенню виразок у шлунку. Залежно від введення додаткових інгредієнтів ми виробляємо Біотрит-плюс і Біотрит-Дента.

Катомас – збалансована суміш рослинних масел на основі соєвого з введенням β-каротину і α-токоферолу (вітамін Е). Всього 1 чайна ложка Катомас на день забезпечить добову потребу організму в β-каротин, α-токоферол, поліненасиченихжирних кислотах. Він гальмує біосинтез холестерину, зменшує ризик серцево-судинних захворювань, підвищує стійкість до інфекцій і іонізуючої радіації, а також діє як ранозагоювальне. Спектр застосування Катомас дуже широкий: гастроентерологія, кардіологія, стоматологія, хірургія, очна клініка, гінекологія, онкологія.

Серію «Лецитин» виробляють з насіння соняшнику. Лецитин – фосфолипид, який міститься у кожній клітині організму. Всі клітинні мембрани, що регулюють проникнення різних речовин досередини клітини і ззовні, складаються майже на 50% з Лецитину. Лецитин є основним будівельним матеріалом для нервових клітин і його дефіцит призводить до мозкового і нервового виснаження.

При дефіциті Лецитину розвивається жирова інфільтрація печінки, порушення функції печінкових клітин, збільшується їх проникність, що призводить до серйозних уражень цього важливого органу. Лецитин є прекрасним жовчогінним засобом, сприяючи розрідженню жовчі. Дефіцит Лецитину може викликати розвиток атеросклерозу через порушення ліпідного обміну і відкладення холестеринових бляшок у стінках судин.

Велика кількість лецитину витрачається організмом при стресах, фізичних і психічних навантаженнях. Нестача Лецитину веде до погіршення пам’яті, зниження концентрації уваги, втрати швидкості реакції і зниження працездатності. Необхідний Лецитин вагітним і годуючим жінкам, оскільки бере участь у формуванні нервової, м’язової, кісткової і статевої систем дитини.

Наша організація пропонує крім цього Лецитин-2 (+ цитрат кальцію), Лецитин-D3 (+ цитрат кальцію і вітамін D3), які рекомендують при порушеннях в кістковій тканині, захворюваннях скелета, переломах, карієсі, пародонтозах, а також Виталонг (+ вітаміниА , Е і С) – у якості активного антиоксиданту.

Остеовіт – добавка, що включає необхідний будівельний матеріал для кістки і стимулятори для нормального процесу утворення і відновлення кісткової тканини. Поєднання кальцію і вітаміну D3 особливо необхідне людям похилого віку, оскільки у них, як правило, спостерігається дефіцитцих компонентів, що викликають підвищену секрецію паратгормону, який руйнує кісткову тканину. За наявності цинку посилюється дія ізофлавонів сої та вітаміну D.

Серед усіх солей кальцію, що застосовуються в сучасній медицині, тільки цитрат здатний знижувати активність паратгормону Є відомості, що приблизно у 80% літніх людей активність паратгормону підвищена, що і призводить до розвитку у них остеопорозу. Тому застосування кальциту у літніх людей зможе вирішити відразу кілька проблем: подолати дефіцит кальцію, знизити небезпечну активність паратгормону і зменшити ризик утворення каменів в сечовивідній системі.

Інулін. Він проходить шлях від ротової порожними до товстого кишечника практично незмінним. А в товстому кишечнику під впливом ферментів корисних бактерій (біфідумбактерій і лактобацил) відбувається розщеплення інуліну з утворенням фруктози. Ці бактерії використовують інулін в якості харчування. Недостатня кількість біфідум бактерій і лактобацил призводить до зростання умовно-патогенних бактерій, що сприяє виникненню дисбактеріозу і величезного числа захворювань. При лікуванні дисбактеріозів доцільно щодня приймати з їжею 3 – 4 грами інуліну.

При використанні інуліну спостерігається зниження рівня цукру в крові на 20- 25%. У присутності інуліну істотно гальмується всмоктування в тонкому кишечнику небезпечних для хворих на цукровий діабет вуглеводів, що містять глюкозу. Причому, ця властивість дозволяє використовувати інулін і в дієтичному харчуванні для зниження маси тіла.

Регулярне вживання інуліну з їжею необхідно також особам, схильним або які вже страждають на атеросклероз. Інулін сприяє зниженню жиру в сироватці крові, а також зменшує рівень холестерину в складі ліпопротеїдів низької щільності крові, які є головним винуватцем розвитку атеросклеротичних бляшок на стінках судин. Вживаючи його постійно і у великій кількості, можна домогтися не тільки зниження небезпечного рівня холестерину, але й скинути зайві кілограми, і відновити корисну мікрофлору в кишечнику, і нормалізувати роботу кишечника, і підвищити працездатність.

Квертулін.Цей комплексний препарат міститьбіофлавоноїдкверцетин, щоволодієпротизапальною, капилляроукрепляющим, імуностимулюючу і антиоксидантнудію. Другим компонентом є пребиотикінулін з коренівцикорію, який служить субстратом для розмноження власної мікрофлори. Третій інгредієнт – цитрат кальцію, що володіє найбільшою біодоступністю серед препаратів кальцію, і, що важливо, – гальмує дистрофічні процеси в тканинах пародонта.

«Одеська біотехнологія» випускає серію зубнихе ліксирів з рослинної сировини: Біодент (листя пшениці і м’яти), Ексодент (екстракт з бобів сої), Цикорій (екстракт цикорію), Квертулін (кверцетин, цикорій і м’ята). Багаторічні клінічні дослідження довели право цих зубних еліксирів займати гідне місце в комплексі заходів по профілактиці і лікуванню практично всіх стоматологічних захворювань.

Ми також пропонуємо зубні еліксири без вмісту спирту: Санодент, Лізодент і Лізомукоід. У Лізодент і Лізомукоід введений лізоцим – фермент, що руйнує патогенні бактерії і віруси, стимулює утворення власних інтерферонів і водночас підвищує імунологічну реактивність.

«Нехай ваша їжа буде вашим ліками, а вашими ліками стане їжа», – говорив великий лікар стародавності Гіппократ.

Якщо Ви прагенете надовго зберегти молодість і здоров’я, спробуйте наші препарати. Одночасно Ви зможете вирішити безліч великих і дрібних проблем, пов’язаних зі здоров’ям. Нехай наші дієтичні добавки стануть такими ж постійними супутниками вашого життя і будуть присутні на Вашому обідньому столі як сіль, цукор і спеції.

Директор науково-дослідного центру НПА «Одеська біотехнологія»,

доктор біологічних наук Ольга Анатоліївна Макаренко

НВА «Одеська біотехнологія», сайт: https://odessa-biotechnology.all.biz/

тел. 096 2597208, 050 522 08 44

Адреси аптек: м. Одеса,

Аптека №17, вул. Рішельєвська, 11

Аптека, вул. Корольова,33

Аптека, вул. Дніпропетровська дорога,119

Аптека «Лілу», вул. Черняховського, 16 та вул. Жуковського, 45

Матеріал створено на умовах партнерської співпраці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *