П’ятеро дітей перевернулись у тракторі на Одещині, загинув 9-річний хлопчик

Одеській області перекинувся трактор з причепом, де знаходилися п’ять хлопчиків, наймолодший з яких, 9-річний, загинув. Водій нібито не впорався з управлінням транспортним засобом.

Після ДТП водій втік з місця, повідомили в прес-службі Головного управління Національної поліції в Одеській області.

Правоохоронці уточнили, що ДТП сталося в селі Петрове в суботу, 2 жовтня. Ймовірно, йдеться про Вигодянську громаду, що на території колишнього Біляївського району.

трактор Трактор був з причепом, в якому знаходилися п’ятеро дітей віком від дев’яти до п’ятнадцяти років. Травми отримав 9-річний хлопчик, він помер в кареті швидкої допомоги. Інші учасники події не постраждали.

За попередньою інформацією, водій рухався уздовж схилу, проте не впорався з управлінням і з’їхав з узбіччя. Зараз поліцейські встановлюють його місцезнаходження.

Трагедію із загиблою дитиною правоохоронці розслідуватимуть за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України – порушення правил дорожнього руху особами, транспортними засобами, що управляють, що спричинили смерть потерпілого.

Також поліцейські вже внесли відомості про аварію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом порушення правил дорожнього руху. Якщо провину водія доведуть, йому загрожує до 8 років ув’язнення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *