До кінця року в Татарбунарській ЦРБ відремонтують гінекологічне відділення

Татарбунарська центральна районна лікарня збирається вкласти 150 тисяч гривень в ремонт акушерсько-гінекологічного відділення.

Про це йдеться в документі, оприлюдненому на сайті держзакупівель Prozorro.

Контракт на виконання робіт лікувальний заклад має укласти з приватним підприємством «Квадр 77» з міста Білгород-Дністровський. Треба відзачити, що ремонт відділення заявлений як «капітальний», а завершити його планують до 20 грудня 2020 року.

Як випливає з технічного завдання, мається на увазі демонтаж вісімнадцяти віконних рам і встановлення нових металопластикових вікон з москітною сіткою.

Судячи з раніше виграних тендерів, підрядник вже має за плечима солідний досвід проведення різного роду робіт в медичних установах області. Зокрема, цього року силами «Квадр 77» виконано поточний ремонт будівлі Білгород-Дністровської багатопрофільної лікарні, капремонт Балтського психоневрологічного будинку-інтернату, ремонт покрівлі Одеської обласної дитячої клінічної лікарні.

Нагадаємо, раніше в рамках обласної цільової програми «Здоров’я», розрахованою на 2014-208 роки, був виконаний капітальний ремонт котельні акушерсько-гінекологічного відділення Татарбунарської ЦРЛ.

Джерело – “Бессарабія Інформ”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *