Стало відомо, хто очолив нові Болградський і Роздільнянський райони

25 листопада у Болграді відбулася перша сесія райради VIII скликання. Новим головою укрупненого району було обрано Михайла Садаклієва – нинішнього депутата від ОПЗЖ, колишнього «регіонала» і екс-керівника місцевих РДА та міськради, а також екс-депутата Одеської облради.

За його кандидатуру проголосувала абсолютна більшість депутатів: 35 з 37 присутніх депутатів Болградської районної ради.

«Це велика відповідальність бути головою Болградської районної ради в наш непростий час. Сподіваюся, що ми будемо працювати разом і робити все можливе, щоб об’єднаний Болградський район процвітав», – зазначив Михайло Садаклієв.

Крім того, заступником голови Болградської райради обрано Володимира Романовського (партія «За майбутнє»), за кандидатуру якого проголосував 31 депутат.

Цього ж дня, у місті Роздільна, яке стало центром нового укрупненого району на Одещині, головою Роздільнянської райрали обрано Олександра Пресмана. Він колишній депутат двох скликань від “Партії регіонів”, на минулих парламентських виборах програв представнику «Слуги народу» в 139-му виборчому окрузі.

Зусилля екснардепа протягом виборчої кампанії яскраво демонсттрували, що він прагне стати на чолі представницького органу нового району, до якого також увійшли території Великомихайлівського та Захарівського районів.

Перший номер ОПЗЖ Олександр Пресман завів у склад Роздільнянської райради найбільше представників своєї політсили – 14. Проте їх було недостатньо, щоб очолити районну ради.

Решту голосів йому віддали депутати від “Батьківщини” та інших політсил.

Зазначимо, що до нового Болградського району з центром у м. Болград приєднані Арцизький та Тарутинський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *