З Одеського фізкультдиспансеру виганяють сімейних лікарів: обурені пацієнти звернулись до ОДА. ВІДЕО

З будівлі спортивного фізкультурного диспасеру в Одесі, де працювало відділення сімейної медицини, виселяють лікарів, а разом з ними й пацієнтів. Справа в тому, що з початку 2022 у приміщенні центру, який до речі ще й є пам`яткою архітектури, (відома будівля на Куликовському провулку, 4), розпочали масштабні ремонтні роботи. Другий рік поспіль одесити терплять незручності, бо ходять на прийом у пристосовану будівлю, де колись була прохідна, і сподівались що після завершення робіт повернуться до нормального обслуговування. 
департаментПроте у січні очільник закладу, який підпорядковується Одеській обласній раді, пан Ігор Пастернак, повідомив лікарям, щоб вони звільнялись, мовляв, більше центру сімейної медицини у закладі не буде. 
 
Обурені люди писали запити, вимагали пояснень, а тепер вирушили на прийом до керівництва Департаменту охорони здоров’я Одеської державної військової адміністрації.
Керівницю департамента пані Оксану Рокунець-Сорочан  пацієнти не застали, тому довелося спілкуватися з іншими працівниками підрозділу ОДА.
Одесити, які кілька років обслуговуються у своїх сімейних лікарів, підозрюють, що будівля фізкультиспансеру у центрі міста комусь “припала до душі”, – раз звідти виселяють медиків, з якими уклали декларації 3 тисячі пацієнтів.
Дивуються, як таке можливо під час війни, та ще й виділенням величезних коштів на ремонт будівлі, якою тепер їм заборонять користатись? 
Обурені, що ніхто з чиновників не запропонував альтернативу – де й куди їм доведеться надалі отримувати медичні послуги?
А тому не припиняють свої пошуки правди і хочуть почути пояснення від керівництва медичної галузі Одещини.

Як пройшла зустріч, можна дізнатися з ВІДЕО:

2 thoughts on “З Одеського фізкультдиспансеру виганяють сімейних лікарів: обурені пацієнти звернулись до ОДА. ВІДЕО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *