Мер Татарбунар прозвітує перед громадою

Виконавчий комітет Татарбунарської міської ради повідомив дату, на яку призначено заслухати звіт Татарбунарського міського голови Андрія Глущенка.

“14 грудня у Будинку дитячої та юнацької творчості вівдбудеться відкрита зустріч з громадою міста, де буде розглянуто звіт міського голови про проведену роботу та виконання міського бюджету за 10 місяців 2018 року”, – йдеться в повідомленні.

На відкриту зустріч запрошують депутатів, членів виконкому Татарбунарської міської ради, представників трудових колективів та широку громадськість.

Нагадаємо, крісло мера Андрій Глущенко обіймає з 2015 року. За результатами голосування він набрав 51,7 % голосів, обійшовши свою суперницю Ірину Вихристюк, яку підтримали лиш 14% виборців, та ще трьох кандидатів.

Серед гасел нинішнього Татарбунарського мера, з якими він йшов на вибори – цілодобове забезпечення мешканців міста питною та технічною водою, будівництво та асфальтування доріг, ремонт каналізації, вуличного освітлення, благоустрій території. Серед соціально-орієнтованих програм, які декларував Глущенко ще у 2015-му – створення нових робочих місць, поновлення та створення підприємств переробки, вирішення питання екологічної безпеки.

Що саме вдалося реалізувати Татарбунарському голові і наскільки ефективно витрачалися на і та інші проекти бюджетні кошти протягом 2019 року – громадяни зможуть дізнатися, заслухавши його звіт вже 14 грудня. Початок о 12.00 годині.

Як відомо, до посади голови Андрій Глущенко працював секретарем Татарбунарської міської ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *