У Чорноморську школярі йдуть на онлайн через небезпеку – мер Гуляєв

Школи міста Чорноморськ в Одеській області з понеділка проводитимуть заняття дистанційно з міркувань безпеки.

Про це повідомив міський голова Чорноморська Василь Гуляєв.

На дистанційній формі, діти будуть навчатись протягом тижня.

“Ми провели дуже багато нарад й зустрічей з батьками, які багато звертаються з прохання убезпечити дітей”, – зазначив мер у відеозверненні.

Напередодні  троє жителів області — чоловік та дві жінки постраждали внаслідок ракетного удару, який завдали росіяни вдень 4 травня, в селі Великодолинське поряд з Чорноморськом.

Чоловіку медичну допомогу лікарі надали на місці, жінок госпіталізовували. Їм надається вся необхідна медична допомога.

 2 травня, балістичні ракети, які спрямували окупанти  на сортувальне депо та відділення Нової пошти в Одесі знищили 904 відправлень на 3 мільйони гривень.

Ввечері 1 травня ворожа армія знову обстріляла Одесу балістичними ракетами. Постраждало 14 людей, одного чоловіка госпіталізовано у стані середнього ступеня важкості в лікарню. Всім іншим допомога надана на місці.

29 квітня російські окупаційні війська вдарили балістичною ракетою Іскандер-М із касентним боєзарядом по узбережжю Одеси.  Одразу було відомо про чотирьох загиблих. На наступний день в лікарні міста помер 64-річний чоловік, через день стало відомо про ще одного загиблого. Таким чином кількість жертв збільшилася до шести осіб. 30 квітня в Одесі оголосили День жалоби.

Не встигла Одеса оговтатися від атаки, як окупанти завдали нового удару балістикою по місту. Це сталося в ніч проти 1 травня. Тоді росіяни випустили по Одесі з тимчасового окупованого Криму три ракети, ймовірно Іскандер-М. Від чергової атаки загинуло троє людей та троє травмувалися.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *