Перша трагедія війни: на півночі Одещини вшанують 22 загиблих військових

На Одещині депутати Подільської міської ради провели 7 квітня сесію, на якій розглянули 33 проєкти рішень. Депутати, зокрема, підтримали внесення змін та доповнень до міських Програм, зокрема до Програми цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки Подільської громади на 2021-2024 роках, а також до програми благоустрою, ремонту та утримання об’єктів комунальної власності, упорядкування та санітарного оздоровлення території громади на 2023 рік.

Про це з посиланням на пресслужбу Подільської міської ради.

Одноголосно депутати підтримали рішення щодо спорудження пам’ятного знаку загиблим військовослужбовцям. У самий перший день повномасштабного вторгнення рф на територію нашої держави, 24 лютого 2022 року, Подільська громада втратила своїх синів та доньок, Захисників та Захисниць України, які загинули внаслідок ворожого авіаудару по одній із військових частин. Міською радою було прийнято рішення щодо спорудження пам’ятного знаку Героям України на території військової частини.

Автором проєкту є радник Подільського міського голови, архітектор, член Національної спілки архітекторів України Леонід Кисельов.

Також депутати продовжують допомагати Збройним Силам: підтримали рішення щодо передачі на баланс військових частин матеріально-технічних засобів, а саме: ноутбуки, квадракоптер, матеріали для будівництва, дрова, меблі, побутові та інші технічні засоби тощо.

Як розповідала СИЛА ГРОМАД, у перший день повномасштабного нападу, 24 лютого 2022 року, Росія завдала удару по військовій частині поблизу Подільська на Одещині. Внаслідок якого загинуло 22 людей.

Авторка – Оксана Піднебесна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *