Через повітряну тривогу в Одесі перервали концерт до Дня міста

натовп, концерт, свято, одеса

У п’ятницю, 2 вересня, в Одесі змушені були перервати святковий концерт, присвячений Дню міста. У розпал святкових заходів мешканців та гостей Одеси зі сцени попередили про ракетну тривогу.

Серйозне оголошення: ракетна тривога. Просимо всіх пройти в укриття, адреси яких ми вже неодноразово називали”, — повідомили глядачам концерту.

Перед одеситами та гостями міста мала виступити Злата Огневич та урочисто закрити концерт, але пролунали сирени повітряної тривоги.
натовп, концерт

Людей попросили пройти в укриття на Дерибасівській та в бомбосховища, розташовані в ТРЦ “Афіна” та “Європа”.

Відразу після попередження натовп почав оперативно залишати простір перед сценою.

Як проходив День Одеси у 2022 році

Із самого ранку на Думській площі урочисто підняли прапор Одеси.

Крім того, на Думській площі відбулося урочисте спецпогашення нової марки “Одеса”. На ній зображений Дюк, якого закрили мішками з піском. Марку вручили почесним громадянам Одеси.

укрпошта, одеса

Також у День міста на пам’ятному знаку містам-побратимам на Думській площі урочисто відкрили нові таблички. Вони вказують на Маямі, Маямі Біч та Венецію.

покажчики, одеса

На завершення на Дерибасівській для мешканців та гостей міста розпочався святковий концерт. На сцені виступив оркестр Військово-Морських сил України. Завершити концерт мала Злата Огневич, але святковий захід перервали по тривозі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *