В Арцизі встановили термінали для сплати комунальних послуг

Оптимізація й цифровізація впевнено крокують містечками й селами України, аби полегшити й спростити життя у віддалених від обласного центру населених пунтах. Але не тільки. У місті Арциз Одеської області встановили три термінали для сплати комунальних послуг, аби зробити максимально прозорими розрахунки населення за надані послуги громади.

«Керуючись саме такою метою, вирішили повністю відмовитися від готівки в оплаті жителями міста комунальних послуг. На минулому тижні завершили встановлення терміналів та запустили їх в роботу в різних мікрорайонах Арциза. Тепер нарахування коштів за послуги населення відбуватиметься через електронну систему. Це також дозволить здійснювати оплату впродовж робочого дня, незважаючи на обідні та технічні перерви в касах”, – повідомив міський голова Сергій Парпуланський.

Отож нові термінали встановлені за трьома адресами:
1️⃣вул. Калмикова 21;
2️⃣вул. Інтернаціональна 4;
3️⃣вул. Свободи 95.

Важливо, що комісію за переказ коштів термінал не бере. А для швидкого пристосування зі  зміною формату оплати наші співробітники допомагатимуть за доведеними містянам адресами оплачувати рахунки мешканцям.

“Оплата комунальних послуг через термінали – це зручність, економія часу та оптимізація процедури надання послуг, наголошує очільник міста.

Крім того, нещодавно працівники місцевого «водоканалу» встановили на водозаборі у місті  новий, сучасний та потужний генератор.

Це устаткування міськрада отримала в рамках співробітництва з Товариством Червоного Хреста,  генератор забезпечить безперебійне водопостачання населенню у разі виникнення надзвичайних ситуацій та проблем зі світлом.

У місті встановили три термінали для сплати комунальних послуг

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *