Соцоб’єкти Захарівської громади проінспектував голова облради Діденко

14 вересня відбувся робочій візит до Роздільнянського району голови облради Григорія Діденка та депутата обласного представницького органу Андрія Бабенка. Протягом дня вони навідали дві територіальні громади,центрами яких є два колишні райцентри.

Спершу завітали у Захарівську територіальну громаду. Тут проінспектували хід будівництва стадіону Захарівської школи. Оглянули оновлений навчальний заклад, завітали до школярів на заняття. Відзначили, що у школі створені гідні умови для навчання,  харчування і дозвілля школярів. Також гості побували на об’єкті будівництва амбулаторії загальної практики сімейної медицини у селищі Захарівка і відвідали вже діючу КНП “Захарівська багатопрофільна лікарня”, на реконструкцію відділення якої на попередній сесії обласної ради виділили додаткове фінансування.

Захарівська громадаГригорій Діденко провів особистий прийом громадян у Захарівці та у Великій Михайлівці. Крім того, у Великій Михайлівці відвідали КНП «Великомихайлівська багатопрофільна лікарня». Далі голова цієї громади Людмила Чебан показала гостям об’їзну дорогу (T-16.15), яка потребує капітального ремонту.

Щодо ремонту дороги та інших проблемних питань громад, Григорій Діденко пообіцяв посприяти: потрібно тільки зібрати документи і розробити кошторисні проєкти.

Також проінспектували центр надання адміністративних послуг у селищі Велика Михайлівка – цей заклад вже отримав допомогу, на капітальній ремонт виділили кошти з обласного бюджету.

«Хочу підбити підсумки візиту до двох громад району. Моя точка зору незмінна – лише об’єднавши зусилля ми дійсно зможемо покращити становище громад. Я зроблю все задля того, щоб якнайбільше проєктів було втілено в реальність, щоб всі питання  громад, які є проблемними – були вирішені», – зазначив депутат обласної ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *