Перечекати або рухатися вперед: маленькі таємниці великого бізнесу

Хто куди, а ми у гості!
До наших друзів і партнерів LogicPower та GreenVision. Цього разу на ринок “Селянка”, де в суботу 4 вересня 2021 року відбулося відкриття нового магазину

 LogicPower на ринку "Селянка"

Минулого разу, на Старокінному ринку я намагалася дізнатися у команди LogicPower секрети їхнього успіху.  Вже  тоді мені пообіцяли, що запросять на відкриття нової крамниці на ріку “Селянка”, що в районі Таїрове, місто Одеса. Повна стаття ТУТ 

 LogicPower GreenVision

Поки я спостерігала, як гостинні господарі з щиро зустрічали кожного відвідувача, здається зрозуміла, в чому секрет цієї компанії. Тут не мають кризу за негативне явище, його  сприймають, так би мовити, як стимул рухатися вперед.

покупці  LogicPower

Кожен відвідувач не тільки отримав кваліфіковану консультацію від менеджера, а й особисто переконався, як працює те чи інше обладнання.

СКУД GreenVision
Я буду, м’яко кажучи, нещирою, якщо скажу, що компанія не ставить продажі собі за мету. Але на перше місце ставлять інтереси користувача. Мається, не продати всякою ціною, а надати можливість кожному з нас знайти реальне розв’язання власних проблем, не виходячи за рамки свого бюджету.

покупатель DEKO

Звичайно, заказати товари GreenVision та LogicPower можна через мережу Інтернет, але ніщо не замінить вам живого спілкування з фахівцями, коли мова йде про безпеку вашої оселі, або про стабільне та безперебійне живлення ваших електроприладів. Не кажучи вже про інструмент, який кожен майстер обирає для себе.

 

Приходьте на ринок “Селянка”, що на проспекті Небесної Сотні 14Б / 1
Магазин працює щодня з 08:00 – 16:00.

 

Авторка: Кармен Товста (знайшла таки собі омріяного робота пилотяга)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *