Ласкаво просимо! Новий магазин LogicPower відкрився на Старокінному ринку®

Якщо виїхати на Розкидайлівську вулицю, відразу видно яскраву фігуру надувного монтажника GreenVision  (одна з торгових марок, що представлено у магазині, – примітка автора)

фігура надувного монтажника GreenVision

Отже, на вулиці Розкидайлівський 31 / к. бачимо гарний фасад, прикрашений на честь відкриття білими та помаранчевими кульками. То, заходьмо…

фасад LogicPower

Всередині магазину одеська липнева спека змінюється приємною прохолодою, а гостинні господарі зустрічають відвідувачів привітними посмішками.

Перше питання, яке приходить на думку:

Навіщо, в наші складні часи, коли всі навколо скаржаться на спад продажів, згортають бізнес та закривають магазини, переїжджати у нове приміщення більшої площі?

купить видеонаблюдение

“На ринку Старокінний ми перебуваємо більш як два роки, за цей час вже змінили два приміщення. Починали з маленького магазинчика, було цікаво подивитися, як підуть продажі. Коли ми зрозуміли, що покупці зацікавлені в наших товарах, вирішили розширюватися і, крім того, обрали місце таким чином, щоб нас було легко знайти. А труднощі, вони у всіх бувають, просто в нас дружна команда, яка готова йти вперед назустріч споживачам. Ми працюємо і робимо все від нас залежне, щоб кожен мав можливість купити якісний товар за прийнятною (не завищеною) ціною. “, – відповів на моє запитання засновник компанії LogicPower Дмитро Курінський.

электротовары

Зрозуміло, але хіба продажі через Всемережу – не найголовніший тренд нашого часу?

“Природно, що ми активно продаємо наші товари через Інтернет. До речі магазин – це додаткова точка видачі, де можна забрати замовлення, не оплачуючи послуги доставки. Багатьом зручно сюди приїжджати. Крім того, тут можна перевірити товар і отримати кваліфіковану консультацію щодо підключення та монтажу.”

Заказати товари GreenVision та LogicPower через мережу Інтернет

аккумуляторы

Розумію, що у Вашої компанії великі плани на майбутнє. Чи плануєте окривати ще магазини?

«У нас вже є ще один магазин на ринку “Сьомий кілометр”. Крім того, ми плануємо відкрити торгові точки в районі Таїрове і на ринку “Селянка”. Ми отримали та проаналізували зворотний зв’язок від покупців і зрозуміли, що оптимальним рішенням буде відкриття магазинів саме в цих районах нашого міста».

Акции видеонаблюдение

Запрошуємо читачів відвідати новий магазин на ринку Старокінний, вул.Розкідайлівська 31 / к. Вам точно сподобається.

Також, не пропустіть акцію від GreenVision – безплатна установка камер відеоспостереження для жителів Одеси та передмістя. Подробиці цієї та інших вигідних пропозицій дізнавайтеся у менеджерів в магазині на Розкидайлівській.

Ми щиро бажаємо удачі команді LogicPower у досягненні всіх поставлених цілей.

Авторка: Кармен Толстая

One thought on “Ласкаво просимо! Новий магазин LogicPower відкрився на Старокінному ринку®

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *