У таборі “Молода гвардія” понад 40 дітей захворіли на Covid-19

У дитячому таборі «Молода гвардія» в Одесі стався спалах коронавірусу. Зараження вірусом підтвердили у 42 дітей та двох працівників закладу.

Про це повідомляє видання «Думская». Зараз дитячий табір закритий на карантин.

За даними одеського видання, спочатку у дітей та працівників закладу виявили симптоми Covid-19, після чого їх ізолювали і взяли проби для перевірки методом ПЛР. Перші результати виявилися позитивними.

«Вчора було 26 хворих, сьогодні 44. Ми чекаємо результатів тестування», – заявили в Одеському обласному департаменті охорони здоров’я.

Тим часом, у суботу та неділю, 14 і 15 серпня, в Центрах масової вакцинації Одеси щеплення від COVID-19 отримали 12 672 людини. Про таке повідомили в пресслужбі Одеської міської ради.

За словами в. о. директора департаменту охорони здоров’я Одеської міської ради Левона Нікогосяна, це рекордна для Одеси кількість вакцинованих за два дні.

“Завершили вакцинальні вихідні з рекордом. Величезні цифри, абсолютний рекорд для нашого міста. На цих вихідних на роботу вийшли 400 медпрацівників”, – написав Нікогосян на своїй сторінці в Facebook.

За даними очільника департаменту, вакцинацію проводили чотирма препаратами: Coronavac, Moderna, AstraZeneca та Pfizer. Останнім щепили тих, хто напередодні вже отримав першу дозу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *