“Стадіон так стадіон”: Президент погодився на дебати з Зеленським

Президент Петро Порошенко заявив в Twitter, що згоден провести дебати з кандидатом в президенти Володимиром Зеленським на стадіоні «Олімпійський» в Києві.
«Правила дебатів прописані в законі про вибори президента, почитайте, будь ласка. Вони можуть проходити на базі Суспільноготелебачення з трансляцією по всім телеканалам для десятків мільйонів людей. Але стадіон так стадіон. Я чекаю вас, Володимире Олександровичу», – написав Порошенко.
Також очільник держави розмістив відеозвернення до Зеленського.
«Володимир Олександрович, я радий, що ви, хоч і якось невпевнено, але прийняли запрошення провести дебати. Ми з вами дуже різні. Наші стрільці геополітичних компасів показують в діаметрально протилежному напрямку світу. Моя країна – це сильна європейська Україна, яка ніколи, ні за яких обставин і ні перед ким не стане на коліна. І дебати – це не шоу», – заявив президент.
На думку Порошенка, вибори визначають майбутнє країни на роки вперед.
«Бути президентом і верховним головнокомандувачем – це не гра, це – не бажання сподобатися. Це означає нести відповідальність за людей, за країну і всередині України, і на міжнародному рівні. І дебати робляться не заради видовища на стадіоні. Дебати – це серйозна дискусія про стратегію розвитку країни, його цінностей, історичного вектора і пріоритетів. Країна не просто вибирає, вона довіряє свою долю», – додав голова держави.
Нагадаємо, напередодні кандидат у президенти Володимир Зеленський покликав чинного президента Петра Порошенка на дебати на стадіоні «Олімпійський» у Києві.

One thought on ““Стадіон так стадіон”: Президент погодився на дебати з Зеленським

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *