На озері Сасик німецькі інвестори планують зводити «рибальське село» як в Європі

На озері Сасик, яке знаходиться в Татарбунарському районі, планується створення проекту «рибальського села» (Fischerdorf – нім.) За кошти німецьких інвесторів, які займаються будівництвом в сфері еко-туризму в Європі, повідомляється на сторінці проекту Fischerdorf.com.de.

Інвестори оцінюють вартість проекту в 5 мільйонів євро.

«При проектуванні території Fischerdorf ми врахували всі сучасні європейські стандарти. На ній передбачені зручна інфраструктура, під’їзди, озеленення, місця зберігання човнів і катерів, система охорони території. Словом, все те, що властиво сучасному рекреаційному комплексу з ідеальною організацією особистого і громадського просторів», – йдеться на сайті проекту.

Автори проекту зазначають, що Fischerdorf займатиме ділянку розміром 5 гектарів у Татарбунарському районі Одеської області на піщаній косі, яка відділяє озеро Сасик від Жебріянської бухти Чорного моря.

Згідно із зазначеними на сторінці проекту даними, будівля подібного рекреаційного селища обумовлена ​​двома факторами: популярністю півдня Одеської області як туристичного центру та доступністю екологічних будівельних матеріалів українського виробництва, які популярні в Європі при реалізації подібних проектів.

«Завдяки співпраці з українськими фахівцями в сфері сільського, морського і еко-туризму інвестори Fischerdorf намір створити курорт, який не буде завдавати шкоди багатющої екосистемі прилеглих заповідників і одночасно забезпечить максимальний комфорт відпочиваючим», – йдеться на сторінці проекту.

2 thoughts on “На озері Сасик німецькі інвестори планують зводити «рибальське село» як в Європі

  1. Добрий день,
    ми хотіли б написати про fischerdorf. Чи можна використати матеріал для сайту,який буде базуватись на вашій інформації? ви не могли написати коректну силку на Fischerdorf.com.de.? силка не відкривається.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *