Ємність для зберігання зерна вибухнула в порту Чорноморська, є постраждалий

Ємність для зберігання зерна вибухнула в Чорноморському морському порту, постраждала одна людина. Про це повідомляє прес-служба ГУ Національної поліції України в Одеській області.

В результаті події чоловік госпіталізований з опіками обличчя.

За інформацією правоохоронців, вибух стався під час завантаження зерна. Опіки отримав співробітник, який неподалік проводив зварювальні роботи. На місці події працювала слідчо-оперативна група Чорноморського відділення поліції і рятувальники.

За даними прес-служби ДСНС, повідомлення про вибух на території терміналу 3, причалу № 17 Морського торгового порту м. Чорноморськ в службу порятунку «101» надійшло в п’ятницю, 29 березня, о 16:32. На місці виклику рятувальники встановили, що спалахнула пилоповітряна суміш без подальшого горіння на території СП ТОВ “Трансбалктермінал”.

Рятувальники, за допомогою пожежної техніки, змили залишки дрібнодисперсного пилу, який утворився внаслідок вибуху. До ліквідації наслідків події від ГосЧС залучалися п’ять одиниць пожежно-рятувальної техніки та 27 чоловік особового складу. Причина вибуху та збиток встановлюється. Після встановлення обставин події йому буде дана відповідна правова кваліфікація – додали в поліції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *