База у центрі Затоки неприбуткова, бо в комунальній власності?

Члени виконавчого комітету Білгород-Дністровської міської ради доручили керівнику КП «Модерн» Руслану Сулакову розробити стратегію розвитку підприємства, якому підпорядковується база відпочинку «Чорноморські зорі» в селищі Затока. Це питання виникло під час обговорення звіту про діяльність комунального підприємства в 2018 році.

У члена виконкому Галини Титової виникло питання щодо надання послуг соціально незахищеним громадянам. Керівник підприємства Руслан Сулаков повідомив, що представники пільгової категорії щороку приїздять на відпочинок, їм надаються відповідні місця на базі. Відпочинок для них є безоплатним, однак умови проживання на базі відпочинку залишають бажати кращого.

«Вони приїжджають із року в рік, ми надаємо їм місця, розбиваємо графік, щоб і мамам з дітьми цими було зручно і комфортно і, скажемо так, на життєдіяльність підприємства також це не сильно впливало», – повідомив Руслан Сулаков.

Крім того, у члена виконкому Сергія Ростикова виникло питання щодо низького прибутку КП «Модерн» в 2018 році, який склав 52 тисячі гривень. На що керівник підприємства відповів, що такі фінансові показники пов’язані із великою витратною частиною роботи.

Під час обговорення усі члени виконкому погодились із необхідністю розробити стратегію розвитку бази відпочинку «Чорноморські зорі».

Нагадаємо, база відпочинку «Чорноморські зорі» знаходиться в Центральному районі селища Затока. У 2018 році дохід від реалізації послуг «Чорноморські зорі» склав 1 млн 130 тисяч гривень. На 2019 рік цей показник запланували на позначці в 1 млн 406 тис. гривень, а чистий прибуток КП «Модерн» – у розмірі 86 тисяч гривень.

Автор – Роман Петровський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *