“Культурний десант” зробив мистецьку висадку в Доброславі. ФОТО

18 лютого в селищі Доброслав громадськість вітала культурний проєкт від 59-ї бригади, що об’єднав митців, всі сили яких сьогодні спрямовані на Перемогу України. Військовослужбовці виконали авторські пісні й композиції, отримавши вдячні оплески глядачів.

ДоброславЯк зазначила голова Доброславської громади Людмила Прокопечко, на рахунку Культурного Десанту бригади понад 3700 концертів на лінії фронту, у військових госпіталях, в частинах рятувальників та в деокупованих українських містах.

Митці Десанту є ініціаторами мистецьких, психологічних та освітніх проєктів, які змінюють нашу країну вже сьогодні. На Одещині вони виступили у 5 громадах, серед яких і Доброславська.

Їхня місія – об’єднувати культурою, доводити, що бути українцем — це круто! Креативні, харизматичні, талановиті – вони дарують радість, оптимізм і непохитну віру в нашу Перемогу! Дякую армійському Культурному Десанту за бажання відвідати селище Доброслав з мистецькою програмою»,- мовиться в інформації лідера громади.

Як розповідала СИЛА ГРОМАД, Доброславська селищна рада обєднала навколо себе потужний волонтерський рух. Школярі, освітяни, медики, культпрацівники, підприємці й пенсіонери – усі жителі громади докладаються до збору найнеобхіднішого на фронт. Щоп’ятниці з Доброслава вирушає автівка, що доправляє на передову вантаж зі смаколиками, колесами, технікою.

А нещодавно місцева рада відправила на фронт 220 дронів, які закупили коштом власного бюджету.

ДоброславПрокопечко

 

One thought on ““Культурний десант” зробив мистецьку висадку в Доброславі. ФОТО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *