Із хлібом на столі: Тарутинська громада привітала своїх аграріїв

У третю неділю листопада в Україні відзначають День працівників сільського господарства. У Тарутинському селищному будинку культури відбувся урочистий захід, на якому пролунали вітання всім тим, хто присвятив себе дуже важливій галузі, тим – від кого залежить добробут, достаток та хліб на столі.
Сава ЧерневШановні аграрії! Нехай не знають втоми ваші натруджені руки, нехай щедрою буде ваша життєва нива, а праця й надалі збагачує Україну та прославляє нашу Тарутинщину!
Перемоги, гарної погоди і щедрих врожаїв!”, – йдеться на сторінці  Тарутинської громади у Фейсбуці.
На тематично оформленому майданчику перед будинком культури працівників сільського господарства весело вітали колективи художньої самодіяльності Тарутинської громади.
Вдячність та повагу працівникам сагросектору громади висловив Тарутинський селищний голова Сава Чернєв, побажавши міцного здоров’я, миру, достатку та плідної роботи. Очільник громади також подякував керівникам господарств за надійний тил та допомогу Збройним Силам України. І окремо відзначив допомогу та злагоджені дії з ліквідації наслідків негоди 26 листопада.
Нещодавно два керівника сільгосппідприємств нашої громади Петро Ламбов та Дмитро Чиканчі відсвяткували свої ювілейні дні народження. Тож ювілярів урочисто привітали з 70-ти річчям та вручили подарунки. А ветеранам праці підготували спеціальні подяки та цінні презенти.
Також керівництво громади висловив вдячність колективам фермерських компаній за гарні врожаї цього року, впровадження новітніх методів і технологій.
Колективи художньої самодіяльності Тарутинської селищної ради та Тарутинської музичної школи подарували присутнім у залі свої кращі номери, виконані професійно та майстерно, що додало усім присутнім гарного піднесеного настрою.
Спільна праця об’єднує не лише у полі, а й за смачним столом. Тарутинська громада задля спільного внеску на Перемогу, вирішила поділитися своїм врожаєм з найдорожчими. Так, у Рівненському ліцеї вже цього тижня освітяни порадували світлинами із смачною випічкою, якою спеціально приготували для воїнів Збройних сил України.
“Учні, вчителі та працівники Рівненського ліцею дуже вдячні ЗСУза те, що кожного дня вони захищають наше життя, ризикуючи своїм,саме тому приготували для них смачнісолодощі.
Маємо надію, що смаколики з теплим чаєм чи кавою, нададуть нашим бійцям ще більше сил для наближення Перемоги!”, – розповіли автори публікації. 
смаколики

One thought on “Із хлібом на столі: Тарутинська громада привітала своїх аграріїв

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *