Загинув як Герой: Шабівська громада попрощалась з відомим тренером

Під час виконання бойового завдання 13 листопада біля населеного пункту Новорайськ Бориславського району Херсонської області від кульового наскрізного влучання в стрілецькому бою загинув мешканець села Шабо, солдат Юрій Підгорний. 17 жовтня Юрію Підгорному виповнилося 40 років.

тренерПро це повідомляє Шабівська сільська рада.

Юрій Підгорний був тренером Української Федерації змішаних бойових мистецтв Білгород-Дністровського району, призером України UFMMA та чемпіоном області.

“Неймовірно важко сприймати смерть мужніх та відважних захисників України, які поклали своє життя за наше право жити на вільній українській землі під мирним небом. Виконуючи військовий обов’язок загинув наш земляк Юрій ПІДГОРНИЙ. Важко знайти слова втіхи для рідних та близьких. Це невимовна втрата. біль, сльози, порожнеча… В цю гірку мить поділяємо горе Вашої сім’ї та разом з Вами схиляємо голову в глибокій скорботі. Це неймовірно важка втрата. Втрата справжньої людини, кумира, справжнього патріота своєї Батьківщини, вірний захисник України. Таким він назавжди залишиться у нашій пам’яті”, – написав голова громади Павло Павленко на своїй сторінці.

Як повідомив очільник громади, поховання захисника відбудеться 17 листопада 2023 року об 11:30 за адресою: с. Шабо (Шабівська ТГ), вул. Селянська, буд.56 а.

Мешканці зустрінуть і проведуть земляка в останній шлях живим коридором.

Вічна слава Герою України! Смерть ворогам!

Юрій Підгірнийтренер

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *