Їздять з Южного поволонтерити: братики-музиканти зібрали понад 2,7 тисяч гривень для армії

У селищі Іванівка Березівського району юні музиканти Андрій і Артем на жвавому перехресті за дві години зібрали 2711 гривень для перемоги України над ворогом. А всього протягом року благодійна скарбниця братів поповнилася на 140 тисяч гривень.

Віктор ЛобачПро це розповів Іванівський селищний голова Віктор Лобач.

Брати, яким 12 і 8 років відповідно, час від часу гостюють у бабусі і дідуся, беруть музичні інструменти і дають концерт перехожим, які на знак вдячності донатять на ЗСУ. Зібрані кошти хлопці передають до гуманітарного штабу селищної ради.

«За останній рік, з 14 жовтня 2022 до 14 жовтня 2023 років маленькі волонтери зібрали для потреб Збройних сил України понад 140 тис грн», – зазначив очільник громади.

Трохи раніше він повідомляв, що під час благодійного ярмарку, що проходив тиждень тому в селищі Іванівка для підтримки захисників України, зібрали понад… мільйон гривень.

ярмарокДо організації та проведення великого ярмарку долучилися багато активістів громади. Свої торгові павільйони на площі перед адміністративною будівлею громади розгорнули старостинські округи, навчальні заклади, установи, структурні підрозділи селищної ради. Для малечі дорослі запропонували розваги у дитячій зоні, різноманітною була концертна програма ярмарку.

Крім місцевих аматорів, глядачам сподобався виступ оркестру центру військово-музичного мистецтва Військово-морських Сил.

«Зібрана сума грошей – це здебільшого пожертви наших простих людей», – зазначив селищний голова.

Водночас голова Доброславської громади Людмила Прокопечко в соцмережахрозповіла, що днями з селища Доброслав вирушила чергова машина з допомогою для наших захисників в одну з найгарячіших точок фронту.

«Завдяки волонтерській спільноті громади ми виконали всі замовлення воїнів. Список потреб, як і раніше, був великий. Два комплекти гуми, антени трьох видів, скиди для дронів, акумулятори, бензопили, плівка, утеплювач, цвяхи, кабель, запчастини, термоустілки, теплі шкарпетки, ліки, засоби гігієни. Крім цього, велика кількість продуктів харчування, кави, чаю, солодощів, овочів і фруктів, домашньої випічки і багато дитячих малюнків і оберегів», – ідеться в дописі Л. Прокопечко.

2 thoughts on “Їздять з Южного поволонтерити: братики-музиканти зібрали понад 2,7 тисяч гривень для армії

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *