Сила української пісні: в Степанівській громаді вперше виступив вокальний гурт “Зоряни”. ВІДЕО

Степанівська сільська громада, що у Роздільнянському районі на Одещині, вперше за час повномасштабної війни провела масштабний культурний захід. Сюди, у переддень державного свята – Дня Конституції  – завітав народний вокальний гурт “Зоряни” під керівництвом Володимира Василенка. 

На концерті побувала СИЛА ГРОМАД.

«…Встань козацька слава, засвіти знамена, гордо й величаво піснею промов…», – звучить зі сцени пісня, як заклик до боротьби проти московської імперії, проти кремлівського рашизму, яка сьогодні руйнує нашу Україну, нищить наш народ, вбиває кращих людей і навіть дітей.

Зворушливими словами до глядачів звернулась голова Степанівської громади Наталія Бараненко, подякувавши людям за згуртованість у боротьбі з російським окупантом. Та найбільші слова вдячності лунали цього дня для захисників, які виборюють зараз кожен метр землі з-під ворожого наступу.

На жаль, Степанівська громада від початку повномасштабного вторгнення російських військ втратила вже вісьмох своїх вірних синів. Вшануванню їхньої пам’яті були присвячені і слова керівника гурту “Зоряни” Володимира Василенка, і репертуар колективу.

Глядачі вдячно зустрічали кожну пісню, навіть співали разом улюблені українські мелодії.

Оваціями дякували гостям за чудовий вечір. Адже кожна пісня теж наближає Перемогу.

One thought on “Сила української пісні: в Степанівській громаді вперше виступив вокальний гурт “Зоряни”. ВІДЕО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *