Жителі підтоплених сіл Миколаївщини почали отримувати компенсацію – Мінреінтеграції

На Миколаївщині станом на 29 червня жителі громад, що постраждали від підтоплення внаслідок підриву греблі Каховської ГЕС, почали отримувати грошову допомогу від Міжнародної організації з міграції ООН.

Про це повідомляє Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

За даними Мінреінтеграції, протягом 29-го червня одноразову грошову допомогу у розмірі 6 600 гривень виплатили на загальну суму 105 600 гривень.

“Управління соціального захисту населення в Україні зобов’язані приймати заяви на грошову допомогу від постраждалих через підтоплення”, — йдеться в повідомленні.

Як отримати одноразову грошову допомогу від Міжнародної організації з міграції ООН для жителів населених пунктів, постраждалих від затоплення

Одному з членів родини треба звернутися до органу соціального захисту населення за адресою фактичного місця проживання з відповідною заявою, до якої додати наступні документи на себе та членів родини, які претендують на таку допомогу:

  1. Документ (копія документа), що посвідчує особу;
  2. Ідентифікаційний код (або копія);
  3. Свідоцтво про народження дитини;
  4. Банківський рахунок IBAN.

Для отримання консультацій та реєстрації необхідно звернутися на гарячу лінію Мінреінтеграції за номером 15-48 або на лінію Уповноваженого з питань ВПО за номером: (066) 813-62-39.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *