“Я вас викіну із етого кабінета лічно!”: голові Кубейської громади вчергове перешкоджають стати до обов’язків. ВІДЕО

16 червня начальник Болградського відділу державної виконавчої служби В’ячеслав Івашинський разом із представниками поліції виїхав до Кубейської сільської ради. Метою візиту було виконання рішення Одеського окружного адміністративного суду від 26 серпня 2022 року про поновлення повноважень голови сільради Петра Кисса. Проте у кабінеті голови виявився “адвокат”, який відкрито виганяв з кабінету як поновленого голову, так і представників виконавчої служби.

Про це Петро Кисса повідомив на своїй сторінці в Фейсбуці.

До свого допису очільник громади додав фрагмент відеозапису візиту.

«Наразі є законне рішення суду про поновлення моїх повноважень та законна постанова виконавчої служби про відкриття провадження, тільки Кубейська сільська рада не має наміру виконувати рішення суду та вимоги державного виконавця! На відео чітко видні нахабна поведінка та неповага як до мене, так і до начальника виконавчої служби та поліції. В мій адрес звучать прямі погрози сторонніх осіб, які перебували в кабінеті сільської ради, однак місцева поліція жодним чином не реагувала!», – прокоментував зміст відеоролика Петро Кисса.

Він також додав, що постанову начальника Болградської виконавчої служби про відкриття провадження Кубейська сільська рада оскаржувала у суді. Справу сільрада програла.

Однак, як ми бачимо, посадові особи Кубейської сільської ради рішення суду наразі виконувати відмовляються.

Як розповідала СИЛА ГРОМАД, голові громади не дають працювати місцеві “еліти”, яким не сподобалось, що керівник наводить порядок у земельній сфері.

Нагадаємо, у листопаді минулого року П’ятий апеляційний адміністративний суд відмовив у задоволенні апеляційної скарги Кубейської сільської ради та залишив без змін рішення Одеського окружного адміністративного суду від 26 серпня поточного року, яким було визнано протиправним та скасовано рішення 7 сесії Кубейської сільської ради від 27.05.2021 року «Про висловлення недовіри Кубейському сільському голові Кисса Петру Васильовичу та дострокове припинення повноважень Кубейського сільського голови».

Про те, як депутати незаконно протидіють роботі сільського голови, та хто за цим стоїть – СИЛІ ГРОМАД розповідавв сам Петро Кисса, коли в один із попередніх візитів вчергове не міг стати до обов’язків.

2 thoughts on ““Я вас викіну із етого кабінета лічно!”: голові Кубейської громади вчергове перешкоджають стати до обов’язків. ВІДЕО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *