“Іванівщина колядує”: як Різдво об’єднало дітей громади

На початку 2023 року Іванівська громада з Одещини провела конкурс “Іванівщина колядує”,  в якому взяли участь 160 учасників у чотирьох вікових групах.

Про це повідомив голова громади Віктор Лобач, який одночасно виступив і як голова журі.

Місцева зала будинку культури була повністю забита глядачами, а на святково вбаній сцені з символом Різдва – вертепом, виступили діти й підлітки з різних населених пунктівгромади. Всі діти-учасники конкурсу нагороджені дипломами та подарунками, а діти-переможці мали можливість презентувати свою колядку перед глядачамипід оплески присутніх.

“Мені і всім організаторам було приємно, що цей захід не проводився для «галочки», а він був дійсно дуже цікавий дітям, їхнім батькам, рідним та педагогам», – зазначив В. Лобач.

У першій віковій категорії, 4-6 років, переможцями визнано Сербіну Дарію з с. Бузинове, Солощук Богдана з смт Іванівка, Щербатюк Володю з с. Верхній Куяльник.

У другій віковій групі, 7-10 років – Кашубу Соломію з смт Іванівка, Лобань Данила з с. Северинівка, Міхову Олександру з смт Іванівка, Чавдар Олександру з смт Іванівка. Сьогодні до когорти переможців приєдналася Марія Лещенко.

У  третій віковій категорії, 11-13 років, журі відзначило Геращенко Аліну з с. Северинівка, Деордицю Любов з с. Баланини, Чабана Владислава з смт Іванівка.

У четвертій віковій категорії, 14-16 років, Дзьобу Діану з смт Іванівка, Кішонус Анастасію с. Білка, Лозован Беатріссу  з смт Іванівка.

Приз «Глядацьких симпатій» здобула  Єпутатова Мілана з смт Іванівка.

А днем пізніше Віктор Лобач повідомив, що додав ще одну учасницю до переліку переможців, додатково оголосивши у другій віковій категорії – 7-10 років, переможицею Марію Лещенко з села Руська Слобідка, яка дуже душевно виконала колядку «Сумний святий вечір»”.

Нагадаємо, як писала СИЛА ГРОМАД, напередодні нового року Іванвський селищний голова провів зустрічі з самостніми людьми та людьми похилого віку, запросивши їх на гостину та привітавши їх яскравм концертом, який підготували місцеві артисти.

Віктор ЛобачВіктор ЛобачВіктор ЛобачВіктор Лобач

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *