У боях за Херсонщину загинули двоє жителів Одещини

Мешканець Болграду Олександр Петров був мобілізований у березні, брав участь у наступальній операції на Херсонщині. 16 вересня противник обстріляв наших бійців зі ствольної артилерії та стрілецької зброї. Олександр був тяжко поранений і помер від отриманих ран у лікарні у Миколаєві. Про це повідомляє Болградська міська рада.

У вівторок, 20 вересня, відбудеться молебень і живий коридор на честь загиблого захисника. Олександру Петрову було 32 роки.

Біляївська міськрада повідомила, що 17 вересня під час обстрілу російськими військами наших позицій загинув Володимир Калмик. До війни він працював вчителем фізкультури Біляївського ліцею №1.

“Вчитель за покликом серця, турботливий та люблячий чоловік, батько, дідусь, щира, світла та відкрита людина, яка безмежно любила життя. А ще – патріот своєї країни, міста та громади. З самого початку війни Володимир був непохитним у своєму рішенні стати на їх захист. Саме так він і вчинив, вступивши до лав самооборони, бо просто не міг інакше. Став на захист найдорожчого, що було в його житті. І робив це з гідністю до останнього подиху.
У глибокій жалобі Біляївська міська рада, жителі Біляївки, усієї громади розділяють біль непоправної втрати та щиро співчувають родині загиблого захисника, його дружині, дітям, онукам.
Низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю воїна, який віддав своє життя за мирне небо над Україною. Помстою ворогу стане наша перемога, про яку так мріяв і заради якої воював Володимир. Він завжди боронитиме рідну землю, рідне місто та свою родину з небес”, – йдеться у повідомленні міської ради.
Вололдимир Калмик загинув на 56 році життя.

СИЛА ГРОМАД висловлює щирі співчуття рідним і близьким героїв.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *