“Україна – це ми”: на ярмарку у Доброславі зібрали 223 тисячі для Збройних Сил. ФОТО

Благодійний ярмарок, що об’єднав громаду в прагненні до перемоги, відбувся 17 вересня у містечку Доброслав на Одещині.  Виручені кошти місцева влада, яка від початку повномасштабного вторгнення рф в Україну активно волонтерить для ЗСУ, планує витратити на потреби військових. Всього вдалося зібрати 223 тисячі гривень.
Осінні барви Доброславської громади минулої суботи зустрічали гостей ярмарку біля парку “Лісова пісня”.
ЗалужнийОрганізатори заходу підготували дуже багато різноманітних локацій та сюрпризів. Відвідувачі змогли чудово відпочити, смачно поїсти найкращих страв від місцевих господинь та скуштувати справжньої солдатської каші, придбати оригінальні ексклюзивні сувеніри, взяти участь у конкурсах, подивитися прекрасний концерт, а головне – підтримати наших захисників, адже всі виручені кошти громада спрямовує на придбання необхідних речей для бійців.
Родзинкою ярмарку, безперечно, став благодійний аукціон. Лоти, які на ньому були представлені, надали відомі художники і скульптори, майстри декоративно-ужиткового мистецтва, а також військові формування.
Кожен лот аукціону на ярмарці, кожна зроблена прикраса, кожна приготовлена страва – все було зроблено з любов’ю, від душі. Серед них вироби, які не продаються в магазинах, бо зроблені в єдиному екземплярі. Це справжні скарби: сувеніри, брелки, військові шеврони, розмальовані гільзи, автоські картини, виготовлені з металу та гільз годинники та багато інших цікавих виробів.
ЧернявськийКерував аукціоном відомий мистецтвознавець Володимир Островський.  Загалом на аукціоні було представлено 25 лотів, від продажу яких отримали 119 тисяч гривень. Ще 104 тисяч отримали від продажу продуктів харчування, сувенірів, фото з зображенням Залужного та тиру, повідомила голова Доброславської громади.
Вчора пройшов бомбезний ярмарок на підтримку ЗСУ. Ми зібрали 223 000 грн, які підуть на придбання найнеобхідніших речей для наших захисників І все це – завдяки фантастичним людям, яким я присвячую цей пост подяки. Це мої чудові друзі – художники, скульптури, народні майстри, а також військові формування, які надали свої роботи для аукціону”, – повідомила Людмила Прокопечко на своїй сторінці.
До проведення ярмарку долучилися місцеві підприємці, 126 бригада ТрО, Доброславське добровільне формування, відділ поліції, були військові 28 ОМБр ім Лицарів Зимового Походу, 38 ЗРП ім генерал-хорунжого Юрія Тютюнника, Одеського загону морської охорони. Завітали народний депутат Степан Чернявський та депутат облради Володимир Сорохманюк. Активну участь в організації взяли старостинські округи Доброславської громади, працівники культури, та багато інших.
Доброслав
Доброслав
ДоброславДоброслав
ДоброславДоброславДоброслав
ДоброславФОТО зі сторінки Людмили Прокопечко
Авторка – Оксана Піднебесна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *