Кілійські школярі сходили до міської ради на екскурсію

Вчителі закладів освіти Кілійської міської ради спільно з відділом освіти організували для учнів Кілійських шкіл екскурсію до міськради та підрозділів органу місцевого самоврядування.

Про це повідомив голова громади В’ячеслав Чернявський.

Під час екскурсії діти відвідали кабінет голови, мали можливість послухати розповідь мера про особливості роботи органів місцевого самоврядування, ланок виконавчої влади, поставили свої запитання до мера, дуже грамотні і актуальні, не дивлячись на вік респондентів, зазначають у міськраді. Всі охочі зробили фото з мером, а дехто встиг приміряти мерське крісло.

Потім учні поспілкувалися з  заступницею голови Ольгою Гац, яка розповіла дітям про функціїї заступника, якими питаннями вона опікується, зокрема, що робиться для освіти і шкіл.

Закінчилась екскурсія до міськради спільним фото та солодким подарунком від керівника громади – всі відвідувачі отримали морозиво.

Далі школярі завітали до відділу освіти та молодіжної політики Кілійської міської ради і зустрілися з начальником Сергієм Мергутом.

Він не тільки розповів про діяльність відділу, але й  зазначив, що ця екскурсія зокрема, і всі активності проходять завдяки Україно-швейцарському проєкту DECIDE. Крім цього проєкту спільно з швейцарськими партнерами реалізуються ще кілька цікавих проєктів, в яких активну участь приймають учні загальноосвітніх закладів  громади.

Завершився день екскурсій відвідуванням волонтерского центру. Тут для дітей проходять заняття з малювання. Свої малюнки вони просили  передати воїнам, які боронять країну від ворогів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *