Тарутинська лікарня отримала гуманітарну допомогу від БФ “Буджак Реліф”

4 серпня до Тарутинської селищної ради завітали голова правління благодійного фонду «Буджак Реліф» Артем Булгару та представники партнерів фонду з Туреччини.

Про це повідомили в Тарутинській селищній раді.

Тарутинський селищний голова Сава Чернєв розповів гостям про те, як живе громада під час воєнного стану в Україні, яка допомога надається внутрішньо переміщеним особам та соціально незахищеним жителям громади, які потребують сторонньої уваги та підтримки.

Для представників фонду провели невеличка екскурсія по селищу Тарутине. Також познайомили і з роботою медичних закладів Тарутинської громади та програмою підтримки медичних фахівців.

Тарутинській центральній лікарні доброчинці передали більше ніж 50 тисяч одиниць медичних засобів: постільна білизна, засоби гігієни, медичні препарати, кушетки, обігрівачі та інше на суму 1 млн гривень.

Селищний голова, дякуючи благодійникам, зазначив, що допомога, яка надійшла від БФ «БУДЖАК РЕЛІФ» – це велика підтримка населення громади та висловив велику вдячність за надання у складний час для всієї країни значної допомоги, яка покращить рівень медичного обслуговування населення громади.
Довідково. Благодійний фонд «БУДЖАК РЕЛІФ» створено з метою надання допомоги та підтримки населення України. На даний час найбільша допомога буде надаватися медичним закладам південних районів Одеської області, а також Миколаївської області. В подальших планах організації не тільки підтримка медичних закладів, а також будівництво та облаштування 5 амбулаторій на території Одеської та Миколаївської областей. Фінансування будівництва амбулаторій надходитиме від міжнародних донорів.

Крім того, нещодавно БФ “Буджак Реліф” надавав допомогу Болградській ЦРЛ на суму 2 млн гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *