Скоїв ДТП і втік: у Балті водій покинув розтрощене авто з друзями

3 серпня, близько одинадцятої години вечора, на виїзді з міста Балта водій легкового автомобіля ВАЗ не впорався з керуванням, з’їхав з проїжджої частини та зіткнувся з бетонною огорожею приватного домоволодіння.В результаті дорожньо-транспортної пригоди постраждали двоє 19-річних пасажирів – мешканці Балтщини. Їх з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості госпіталізували до місцевої лікарні.

Молодик, який був за кермом легковика, залишив транспортний засіб і втік. Його особу встановлено – це  20-річний житель Балтської ОТГ.

Поліція розшукала втікача – він переховувався в лісопосадці за селом Бензарі. Свою втечу пояснив тим, що злякався відповідальності.

«Один постраждалий був прооперований, його стан важкий. Другому пасажирові медики надали допомогу і відпустили, водій медичної допомоги не потребує. Наразі за фактом ДТП правоохоронці розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Вона передбачає покарання штрафом від трьох до п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. У провадженні призначено низку експертиз», прокоментував начальник відділення № 1 слідчого відділу Подільського районного управління поліції Дмитро Гончарук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *