Боровся за Україну: у Балті попрощались з Євгеном Ценковим

Внаслідок агресії російської федерації Україна продовжує втрачати найкращих синів та дочок. 11 червня 2022 року Подільщина попрощалася із загиблим у російсько-українській війні Героєм – військовослужбовцем Національної гвардії України Євгеном Цековим. Йому виповнилось 28 років.

Церемонія прощання відбулася в місті Балта. Кортеж із загиблим містяни зустріли живим коридором з квітами в руках.

Підтримати родину і провести в останній шлях загиблого прийшло багато людей – співробітники Подільської районної військової адміністрації, Балтської міської ради, працівники установ, організацій, поліції, ДСНС, ЗМІ, громадські активісти, військові, молодь.

“Ми прощаємося із вірним сином України, який загинув за рідну Вітчизну. Ворог безжально відібрав життя у 28-річного Героя. Наші серця наповнені гірким болем втрати та ненавистю до рашистських катів. Нехай світла душа Євгена знайде вічний спокій, а ми завжди пам’ятатимемо про його самопожертву заради кожного з нас, заради України”, – повідомив начальник Подільської РВА Михайло Лазаренко.

“Немає слів, аби втішити матір… Немає ліків, аби вгамувати біль втрати… Молоді хлопці, цвіт нації, встали на захист країни і українського народу у годину війни…
Сьогодні Балтщина провела до Небесного війська Євгена Цекова, який гідно виконав свій чоловічий та військовий обов’язок, міг би ще жити, якби не рашистська ракета…
Хлопчина зі світлою душею пройшов шлях від вчителя до військовослужбовця і не уявляв собі, що можна вчинити по-іншому – не встати на захист Батьківщини… Усі, хто знав Євгена, навічно запам’ятали його як порядну, працелюбну, чесну, добру людину. Щиро співчуваємо родині Євгена Цекова і сумуємо разом з його рідними, друзями, побратимами… Дякуємо за гідне виховання сина – патріота, воїна, справжнього чоловіка”, – написав на своїй сторінці мер Балти Сергій Мазур. 
Світла пам’ять і вічна честь Герою!
Євген Ценков
Вічна пам’ять героям, які загинули в боях за Україну, та безневинно вбитим українцям, яких знищили російські кати! Слава Героям!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *