Загиблого солдата з с. Випасне нагородили орденом, посмертно

Білгород-Дністровська районна військова адміністрація вчора, 6 червня, вручила орден «За мужність» III ступеня родині загиблого військовослужбовця. Про це повідомив голова Білгород-Дністровської РВА Василь Самокиш на сторінці Facebook.

Мешканець села Випасне, солдат Збройних Сил України Денис Андрієвський загинув 3 березня 2022 року від осколкових поранень під час відбиття повітряного нападу на частину.

Згідно з Указом Президента від 14 березня 2022 року № 134 жителя Білгород-Дністровщини нагороджено посмертно орденом «За мужність» III ступеня.

Нагороду було вручено родині загиблого: дружині Анастасії, сину Даміру та мамі Тетяні Іванівні.

Орден вручали начальник Білгород-Дністровської районної військової адміністрації Василь Самокиш, начальник Білгород-Дністровського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Сергій Корак та командир частини, в якій служив загиблий, Сергій Сергеєв.

Після церемонії вручення Василь Самокиш, Сергій Корак та Сергій Сергеєв запевнили родину загиблого, що вони завжди можуть розраховувати на їх допомогу, адже обов’язок влади допомогти та підтримати рідних і близьких у скрутну хвилину, зробити все можливе, щоб віддячити за те, що їх рідні захищали Україну.

Вічна пам’ять полеглому Герою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *