Михайло Лазаренко: “Ворог хоче знищити все українське”. ВІДЕО

Перший і найжорстокіший удар російських військових по Одещині припав на Подільську землю. 24 лютого 2022 року загарбники з повітря влучили у військові казарми, розташовані у Подільському районі. Під завалами загинули усі, хто на той момент (обстріл стався о 8 ранку) перебував у будівлі.

Серед 22 загиблих – 11 жінок, майже у всіх родинах залишились батьки, діти, близькі, родичі, друзі. Прощання з першими жертвами війни відбулося 27 лютого, на головній площі м. Подільськ.

Найстрашніше, коли рашистські ЗМІ повідомляють про те, що буцімто “не чіпають” мирних людей, а б’ють по військовим об’єктам, що насправді далеко не так – забувають, що у лавах Збройних Сил України, служать віддані і чесні громадяни держави. Держави, яка ні на кого не нападала, але якій путінський режим оголосив “спецоперацію” – а насправді повномасштабну війну з захопленням територій, вбивстром людей, масовими розстрілами, гвалтуванням жінок, дітей, мародерством і викраденням матеріальних цінностей.

Це – хроніки геноциду народу України. Це – свідчення очевидців, які рано чи пізно стануть доказами для міжнародних судів над державою-терористкою, в яку її перетворив кремлівський режим.

Про те, як Подільщина пережила своє найбільше горе, сИЛІ ГРОМАД розповів голова Подільської військової районної адмінінстрації Михайло ЛАЗАРЕНКО.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *