Рятувались від окупації: під Татарбунарами перевернулось авто з біженцями, двоє загиблих

Одеська поліція розслідує обставини смертельної аварії, в якій постраждала родина з двома маленькими дітьми.

Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції.

Подія сталася 6 квітня близько 11 години дня на трасі Одеса-Рені між Татарбунарами та Баштанівкою.

Попередньо відомо, що 38-річний водій автомобіля «Mercedes», який віз з Херсона в Орлівку 35-річну жінку з маленькими синами, старшому з яких всього два роки, та їхньою 72-річною бабусею, не впорався з керуванням і з’їхав у кювет. Транспортний засіб перекинувся..

Жінки загинули на місці, хлопчиків чоловік врятував разом зі співробітниками ДСНС, які проїжджали повз на цивільному авто і стали свідками трагедії. Разом із іншими громадянами, які також проїжджали повз місце аварії, офіцери витягли з машини двох дітей віком від року до трьох, травмованого водія та двох жінок. Пасажирки були вже без ознак життя, інших постраждалих ДСНСники транспортом відправили до лікарні — самі ж лишились чекати поліцію.

Помітивши, що з розбитої автівки тече пальне та мастило, рятувальники скористались вогнегасниками, щоб не допустити загорання.

Зараз кермувальник з дітьми у лікарні, травми в них, кажуть медики, незначні.

Як відомо, Херсонська область зараз перебуває під окупацією російських військ. Вірогідно, родина намагалась врятуватися, аби уникнути можливих неприємностей з боку агресорів, але втрапила у дорожню пригоду.

На місці дорожньо-транспортної пригоди поліцейські проводять слідчі заходи. Вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР за ч. 3 ст. 286 (порушення правил дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України.

Повні обставини аварії встановлюються.

ДТП

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *