Порятунок від морозів: на Одеському вокзалі переповнений пункт обігріву. ВІДЕО

Сильні морози загрожують життю та здоров’ю людям, які не мають власного житла, чи за волею обставин опинились на вулиці. Встановлений 12 січня пункт обігріву на Куликовому полі в Одесі минулої ночі був переповнений безхатченками.

Ініціатором щорічного благодійного проекту стала Християнська місія “Нове життя”. Пастор Федір Герасимов виклав в мережу відео, де у наметі зібралося повно людей з вулиці. для них організували гаряче харчування. Пастир подякував усім,  хто сприяв відкриттю в Одесі пунктів обігріву. Значну допомогу надала Одеська міська влада.

“Тільки за одну годину увечері 12 січня Швидка допомога виїжджала на два виклики. Одного з пацієнтів привезли в дуже важкому стані. У нього сильне обмороження. Тому, прошу одеситів не бути байдужими і повідомляти в Швидку або поліцію про тих, що замерзають на вулиці бездомних. Ваше звернення може врятувати життя людей”, – підкреслив пастор Федір Герасимов.

Одеситів, які хочуть допомогти роботі пунктів обігріву, просять приносити одноразовий посуд. У пунктах обігріву в нинішньому році працюють більше тридцяти волонтерів місії “Нове життя”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *