Ананьївська громада відкрила нову амбулаторію в селі Жеребкове

Ананьївська міська територіальна громада, що у Подільському районі Одещини, розпочала новий рік з доброї новини.  У селі Жеребкове після ремонту урочисто відкрили амбулаторію загальної практики сімейної медицини.
Юрій ТищенкоЩе рік тому міська рада повідомляла про те, як міський голова Юрій Тищенко принципово не погодився з тим, аби гроші з міського бюджету були перераховані за сумнівної якості ремонт. А численні огріхи, недопрацювання, залишені горе-будівельниками, лише підтвердила спеціальна комісія.
Тож місцева влада всі зусилля спрямувала на проведення якісного ремонту, а вдалося їх реалізувати за сприяння голови Одеської обласної ради Григорія Діденка та депутата облради Володимира Щербини.
Після перерізання червоної стрічки відбулася екскурсія будівлею, під час якої можна було на власні очі пересвідчитися, що віднині жеребківські медики працюватимуть у комфортних умовах, а сільські пацієнти отримають послуги у затишку і теплі.
АнаньївПід час огляду кабінетів та палат Юрій Тищенко звернув увагу на необхідність придбання жалюзей на вікна, деяких меблів та необхідного обладнання. Як зауважив директор медзакладу Валерій Ченчик, відповідний лист щодо фінасування цих потреб вже знаходиться в міській раді.
«Коли бачиш такі результати, то й хочеться ще чимось допомогти, щось поліпшити. Так і маємо працювати та прагнути до того, аби подібних подій траплялося більше в громаді», – сказав голова громади.
АнаньївЗрадівши увазі з боку влади, працівники Жеребківської амбулаторії наважилися попросити і про телевізор для палати денного перебування пацієнтів, на що отримали згоду.
Як зауважив завідувач Жеребківською амбулаторією Віктор Матусяк, він давно працює в цих стінах, але такого ремонту будівля за його пам’яті не зазнавала. Тож має сподівання, що нові умови гідно оцінять і його односельці.
Натомість лікар порадував гарною звісткою – більш, ніж 90% відсотків жителів села вакцинувалися від ковіду. Як наслідок – останнім часом немає зареєстрованих випадків на коронавірус.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *