Слуга – на вихід: одеського нардепа Дмитрука виключили з фракції “Слуга народу”. ВІДЕО

Народного депутата Артема Дмитрука виключено з фракції “Слуга народу”. Про це стало відомо на засіданні парламенту 16 листопада. Нардеп представляє в парламенті Київський район міста Одеси.

“Повідомляю про рішення депутатської фракції політичної партії “Слуга народу” виключити зі складу депутатської фракції народного депутата України Дмитрука Артема Геннадійовича”, – повідомив перший віце-спікер Верховної Ради Олександр Корнієнко на пленарному засіданні у вівторок.

Раніше Дмитрук в одному з інтерв’ю заявив про своє розчарування “Слугою народу”. У свою чергу голова фракції Давид Арахамія заявляв, що Дмитрук “виляє від фракції”.

5 листопада прессекретарка партії “СН” Юлія Палійчук повідомила, що нардепа Артема Дмитрука вирішили виключити з фракції “Слуга народу”.

Крім того, одеський депутат-мажоритарник Дмитрук також був  одним  з трьох “антивакцинаторів” у парламенті, – за словами голови фракції “СН” Давида Арахамії, він заявляв, що не робитиме щеплення проти коронавірусу.

Артем Дмитрук – з Одеси, до обрання в Раду був власником престижних фітнес-клубів, є майстром спорту з пауерліфтингу. . За кілька років до того був активістом організації “Спільна мета”, яка встигла “засвітитися” у кількох скандалах з забудовниками. У парламенті є членом Комітету ВР з питань правоохоронної діяльності.

Сам Дмитрук заявив, що був у відрядженні у Вірменії, коли в партії ініціювали його виключення. Окрім того, Дмитрук заявив, що його нібито виключили через те, що він не голосував за відставку Дмитра Разумкова і не підтримав закон про олігархів. При цьому Дмитрук підтвердив, що вступив у міжфракційне об’єднання “Розумна політика”, яке ініціював ексголова Верховної ради Разумков.

Нардеп повідомив, що під час обговорення його виключення з фракції “Слуга народу” депутатам демострували нарізку його інтерв’ю, зокрема і виданню Шарій.нет, агітуючи депутатів проголосувати за його виключення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *